Kategorier
Spilregler

31

Kortspil er en stor del i mange danske hjem. Med et enkelt kortspil kan du spille utallige spil som eksempelvis 500, fisk og 31.

Nogle gange ender man i den samme rutine hvad angår spil og man begynder automatisk at spille de spil som man allerede kender.

Kortspil er en sikker vinder til ferierne

Når man tager på ferie, er et kortspil næsten essentielt at have med. Det er en fantastisk form for tidsfordriv fordi man netop kan spille så mange forskellige spil med det. En af de mest populære spil som størstedelen af danskerne kender er 500, men det kan også blive kedeligt at spille 500 hele tiden.

Hvis man godt kan lide princippet ved spillet 500, men gerne vil prøve noget nyt, så er spillet 31 genialt og let at gå til.

Sådan spiller du 31

Alt man skal bruge for at spille 31 er et kortspil, 2 eller flere personer og en lille smule af jeres tid. 31 er et hurtigspil og tager derfor ikke lige så lang tid som 500, hvilket også er tiltalende for flere spillere.

Inden spillet starter, skal hver spiller have 3 spillekort og de resterende kort lægges i en bunke på bordet og det øverste kort lægges med billedsiden opad ved siden af de andre kort.

Målet er nu at få 31 point eller komme så tæt som muligt på 31.

Når det er ens tur, skal man tage et kort ind – det øverste kort fra én af de to bunker. Så enten et kort som du kan se hvad er eller satse og tage et som du ikke kender i forvejen.

Ens tur slutter med at man smider et kort som man ikke kan bruge i bunken med billedsiden opad.

Sådan fortsætter man indtil man sidder med 31 point på hånden eller at man tror at man er den spiller som samlet set er tættest på 31 point.